AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek

Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek

Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü çok sivilceli gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında yüzümde sivilce görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ailesini utandırmayacağına işarettir.

Kahve falında sivilceli yüz görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü sivilceli görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir