AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü sivilceli olmak

Kahve falında yüzü sivilceli olmak

Kahve falında yüzü sivilceli olmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü sivilce görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek ayıplanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünü sivilceli görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Kahve falında kendi yüzünü sivilceli görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir