AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü şişman görmek

Kahve falında yüzünü şişman görmek

Kahve falında yüzünü şişman görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü şişman gördüyseniz:

  • Son derece huzurlu bir ilişkinin temelini atmanız mümkündür.

Kahve falında yüzünü şişman görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını şişman görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman bacak görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok şişman olduğunu görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini çok şişman görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek ümitlerinin son bulacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Kahve falında şişmanlamış görmek günahlarından tövbe etmeye, zor günlerden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir