AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman bacak görmek

Kahve falında şişman bacak görmek

Kahve falında şişman bacak görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, kötü duygularını yeneceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında şişman bacak gördüyseniz:

  • Gerekli araştırmaları yapmalısınız.

Kahve falında şişman bacak görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında şişmanken zayıflamak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hak yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı şişman görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, bereketli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman bir insan görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında birini çok şişmanlamış görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir