AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını şişman görmek

Kahve falında tanıdığını şişman görmek

Kahve falında tanıdığını şişman görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığını şişman gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini şişman görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, onlar tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını şişman görmek yeni iş teklifleri alacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında kızını şişmanlamış görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında birini şişmanlamış görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini şişman görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini çok şişman görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında bir insanı şişman görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir