AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmanlamış görmek

Kahve falında şişmanlamış görmek

Kahve falında şişmanlamış görmek üzüntülerini bölüşeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında şişmanlamış gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında şişman kadın görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını şişman görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, böylece hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında şişman bebek sevmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir