AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şişman kedi görmek

Kahve falında siyah şişman kedi görmek

Kahve falında siyah şişman kedi görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, çok üzüntü duyulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah şişman kedi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında şişman kedi görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında kızını şişmanlamış görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında şişmanken zayıflamak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kişiyi şişman görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmanlamış görmek daha fazla başarı kazanılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini çok şişmanlamış görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişmanlamış olmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir