AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Kahve falında yüzü şiş görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmiş yüz görmek rızkından olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü şişmiş görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün şiştiğini görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek kazancının yerine gelmesine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında yüz şişmesi görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yolculuğa alamet eder.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir