AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sorunsuz geçeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kazancının günden güne çok artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz yalamak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek günahlarına tövbe edeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek onlardan medet umacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek yaladığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir