AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kazançlı bir işe girileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek idealist davranacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek yaladığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında el yalamak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yalamak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir