AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yaladığını görmek

Kahve falında köpek yaladığını görmek

Kahve falında köpek yaladığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek yaladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yardım talebinde bulunmanız ekip çalışmaları yoluyla ya da ihtiyaçlarınızı anlayışla karşılayan kişilerce isteklerinizin çözümlenmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek yaladığını görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi organını yalamak aradığı kişiyi bulacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir