AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek yanlış adımlar atacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek malını ve parasını kaybedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz yalamak işlerin yavaşlayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında köpek yaladığını görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağını yalamak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir