AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz yalamak

Kahve falında yüz yalamak

Kahve falında yüz yalamak düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz yalamak gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, aniden evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz yalamak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erkeklik organını yalamak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünü yalamak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahim yalamak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin sizi yaladığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalettir.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir