AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin yaladığını görmek

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin yaladığını gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yüzünü yaladığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek yaladığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini yalamak kırgınlıkların geçeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şey yalamak işlerin yakın zamanda bozulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir