AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kararmış görmek

Kahve falında yüzünü kararmış görmek

Kahve falında yüzünü kararmış görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, planlı ve programlı davranacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü kararmış gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında yüzü kararmış görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kararmış yüz görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek eşyaların yenileneceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü kararmış görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kararsız kaldığını görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanı kararmış görmek bolluk içine olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Kahve falında kapanmaya karar vermek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında hava kararması görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir