AnaSayfa / Genel / Kahve falında hava kararması görmek

Kahve falında hava kararması görmek

Kahve falında hava kararması görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hava kararması gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Kahve falında hava kararması görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış hava görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunu kararmış görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanı kararmış görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kararmış yüzük görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kararmış kolye görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek sayılan ve sevilen kimse olacağına, bunalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkeme kararı görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir