AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış gördüyseniz:

  • Evli veya uzun süreli ilişkisi olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kararmış yüz görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü kararmış görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kararmış görmek hayırlı bir işe başlayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında kararmış kolye görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kararmış yüzük görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kararmış görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bundan hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında karar vermek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir