AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararmış yüz görmek

Kahve falında kararmış yüz görmek

Kahve falında kararmış yüz görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kararmış yüz gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında kararmış yüz görmek sağlık ve hayır getireceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü kararmış görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü kararmış görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebek aldırmaya karar vermek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında elinin kararmasını görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında insanı kararmış görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kararmış görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir