AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı kararmış görmek

Kahve falında insanı kararmış görmek

Kahve falında insanı kararmış görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, durumunuzun iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında insanı kararmış gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında insanı kararmış görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kararmış insan görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kararsız kaldığını görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında araba almaya karar vermek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kazancını çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kararmış altın bilezik görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek aldırmaya karar vermek zorlukların ve kavgaların biteceğine, mirasa delalettir.

Kahve falında kararsız olmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kararmış görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir