AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kapatmak

Kahve falında yüzünü kapatmak

Kahve falında yüzünü kapatmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü kapatmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, birikim yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapatmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yoksul için zenginliğe alamet eder.

Kahve falında kabeye yüz sürmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak duaların boşa gideceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye yüz görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına yorulur.

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir