AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak

Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak

Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, kendisiyle de gururlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında eliyle su içmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı eliyle atmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir