AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye yüz görmek

Kahve falında kabeye yüz görmek

Kahve falında kabeye yüz görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kabeye yüz gördüyseniz:

  • Daha özgür, daha etkin olmak için aradığınız koşullar oluşabilir veya aradığınız bir şeyi ya da kimseleri bulabilirsiniz veya şansınızın dönmeye başladığı hissine kapılma olasılınız var.

Kahve falında kabeye yüz sürmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kabeye yüz görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapatmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir