AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında telefon kapatmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu kapatmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında telefon kabı almak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında telefon kabı görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kapatmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye yüz sürmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye yüz görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir