AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken ağlamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kabede ağladığını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin içinde ağlamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek için ağlamak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak çok sevileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi görüp ağlamak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye gitmek ve ağlamak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir