AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kan görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında eli yüzü kan görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, rahatın yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne kan sürmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünde kan görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir