AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kan sürmek

Kahve falında yüzüne kan sürmek

Kahve falında yüzüne kan sürmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, örnek insan olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kan sürmek gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Kahve falında yüzüne kan sürmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alnına kan sürmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında yüze kahve sürmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulur.

Kahve falında yüze merhem sürmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında balı yüze sürmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze bal sürmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze ilaç sürmek zorluklarının biteceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne un sürmek yapılan planların alt üst olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir