AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kan görmek

Kahve falında yüzüne kan görmek

Kahve falında yüzüne kan görmek kafasının rahat edeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kan gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Kahve falında yüzünde kan görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünde kan görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne kan görmek çirkin sözler işitileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü kan görmek umutlarının da tükeneceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında eli yüzü kan görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünde kan görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek zafer ve zenginlik getireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir