AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek büyük bir mala sahip olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında bir sürü sivilce görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü sivilceli görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin yüzünde sivilce görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek bekar ise evleneceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak işlerinde aksama olacağına, ele geçen kazancın azalacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir