AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek herkesin yardımına koşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerin özel hayatınıza veya iş yaşamınıza olumlu etkisi olmasına dikkat edin.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek rahat edileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sivilce çıktığını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir