AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalettir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında birini yüzüne tükürmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir