AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzerine su dökmek

Kahve falında başkasının üzerine su dökmek

Kahve falında başkasının üzerine su dökmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Kahve falında yüzüne su dökmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Kahve falında buğdayı suya dökmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etrafa su dökmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına yorulur.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa su dökmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet eder.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir