AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne siyah boya görmek

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek kazancın günden güne daha da artacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, belaya ve derde düşeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne siyah boya gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek kırılan kalbin onarılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne boya görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyalı yüz görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne boya sürmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze boya sürmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü boyalı görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde boya görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, diplomalarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü boyalı görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir