AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı yüz görmek

Kahve falında boyalı yüz görmek

Kahve falında boyalı yüz görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında boyalı yüz gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Kahve falında yüze boya görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüze boya sürmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyalı yüz görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü boyalı görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında yüze yeşil boya görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, işi ile gündeme geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde boya görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yüzü boyalı insan görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne boya sürmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir