AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde boya görmek

Kahve falında yüzünde boya görmek

Kahve falında yüzünde boya görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde boya gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Kahve falında yüzü boyalı görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze yeşil boya görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzü boyalı insan görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde boya görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze boya görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze boya sürmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü boyalı görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında boyalı yüz görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir