AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne boya görmek

Kahve falında yüzüne boya görmek

Kahve falında yüzüne boya görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kendisini ailesine vereceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne boya gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında yüzünü boyalı görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze boya sürmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne boya sürmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne boya görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze yeşil boya görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde boya görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında boyalı yüz görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir