AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze boya sürmek

Kahve falında yüze boya sürmek

Kahve falında yüze boya sürmek kişinin iyi hale geleceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yüze boya sürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında yüzüne boya sürmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze boya sürmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına inanılır.

Kahve falında göz boyası sürmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına boya sürmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine yorulur.

Kahve falında saça boya sürmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara boya sürmek aileyle iş yapmayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir