AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne boya sürmek

Kahve falında yüzüne boya sürmek

Kahve falında yüzüne boya sürmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, koyu muhabbette kalacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, neşesini kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne boya sürmek gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında yüze boya sürmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne boya sürmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında duvara boya sürmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah boya sürmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı boya sürmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi anlamda feraha ermeye alamet etmektedir.

Kahve falında saçına boya sürmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir