AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü boyalı görmek

Kahve falında birinin yüzünü boyalı görmek

Kahve falında birinin yüzünü boyalı görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, güzel günlerle tanışılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü boyalı gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüze boya görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne boya görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne boya sürmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü boyalı görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü boyalı görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü boyalı görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde boya görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü boyalı insan görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir