AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü boyalı görmek

Kahve falında yüzü boyalı görmek

Kahve falında yüzü boyalı görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, mutlu bir insan olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü boyalı gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında boyalı yüz görmek maddi anlamda rahatlamaya, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü boyalı görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne boya görmek evlatlarından memnun olacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde boya görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze yeşil boya görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne boya sürmek yollarını ayıracağına, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında yüze boya sürmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir