AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne sabun sürmek

Kahve falında yüzüne sabun sürmek

Kahve falında yüzüne sabun sürmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne sabun sürmek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yüzüne sabun sürmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne sabun görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalettir.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir