AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü sabunla yıkamak

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak saygınlık kazanacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak kazancının iki kat artacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak işsizin iş bulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir