AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne sabun görmek

Kahve falında yüzüne sabun görmek

Kahve falında yüzüne sabun görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne sabun gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzüne sabun sürmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulur.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak onlara değer vereceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne sabun görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir