AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla yüz yıkamak

Kahve falında sabunla yüz yıkamak

Kahve falında sabunla yüz yıkamak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yeni yollara girileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işarettir.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Sizin için özel konuları veya başkalarına ait bilgileri bir yakınınızla paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalettir.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir