AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak çok büyük sevinçler yaşayacağına, canının sağ olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak işlerini düzene sokacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına inanılır.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak bir yandan cenaze olacağına, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir