AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla yüzü yıkamak

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, daima afiyette olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalet eder.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir