AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarına krem sürmek

Kahve falında saçlarına krem sürmek

Kahve falında saçlarına krem sürmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarına krem sürmek gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında saçına krem sürmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saça krem sürmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarına krem sürmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, güzel bir evliliğe tabir olunur.

Kahve falında saç krem sürmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsüne krem sürmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek ruhsal korkularından da arınacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işarettir.

Kahve falında birine krem sürmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir