AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, rızıksız kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Kahve falında yüze krem sürdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında eline krem sürdüğünü görmek yönetici olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne krem sürmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze krem sürmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir