AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, hayatın yoluna gireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına delalet eder.

Kahve falında bal sürdüğünü görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüze krem sürdüğünü görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne bal görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balı yüzüne sürmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze bal görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir