AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne pudra görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek istediği herşeye sahip olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze pudra görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze pudra sürmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pudra rengi görmek kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pudra görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında pudra şekeri görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir