AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline krem sürdüğünü görmek

Kahve falında eline krem sürdüğünü görmek

Kahve falında eline krem sürdüğünü görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında eline krem sürdüğünü gördüyseniz:

  • Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında eline krem sürdüğünü görmek çok iyi bir duruma geleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek kişinin kazancının çoğalacağına, mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze krem sürdüğünü görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellere krem sürmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerine krem sürmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında el krem görmek üzerinde kafa yoracağına, servet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ele krem sürmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kimseden korkmayacağına yorulur.

Kahve falında eline krem sürmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir